KİTESURF TAKIMI İSTANBUL'DAN MADALYA İLE DÖNDÜ.

Gömeç Belediyespor Kitesurf takımı Antranerö Caner ÖZTÜRKLER İstanbul Kilyos'ta düzenlenen 2017 yılı Surf yarışlarında 2 dalda da birinci oldu. Caner ÖZTÜRKLER aldığı madalyalar ile birlikte Belediye Başkanımız Kazım ARSLAN'ı ziyaret ederek kendisine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.Caner 2017 yılında Ülke çapında girdiği tüm yarışlardan birincilikle çıktığını belirtirken Gömeç Belediyesporun ismini dünyada da duyuracağını söyledi.10-20 Ağustos tarihlerinde düzenlenen Twintip Slalom yarışı birincisi.16-17 Eylül de düzenlenen yarışlarda Hangtime katagori birincisi ve en son olarak kilyosta yapılan 2017 Maxsimum Turkish open Twintip slalom birincisi ve open hangtime birincisi oldu.Belediye Başkanımız Kazım ARSLAN Başarılı sporcumuzu tebrik ederken,kendilerini ve İlçemizde yetişecek olan Surf sporcularını destekleyeceklerini belirtti.