ORYANTRİNG TAKIMI SEZONU TAMAMLADI

Perşembe, 01 Haziran 2017 00:00
Sezonu 3 Kupa ile Kapatan Gömeç Belediyespor Oryantiring Takımımız 74 sporcu ile Katıldığımız 14 Yaş Altı Türkiye Şampiyonasında Mücadele Eden Sporcuları Temsilen Öğretmenleri Tufan Sarp Nezaretinde Belediye Başkanımız Kazım Arslan ve Başkan Yardımcımız Eşref Uslu yu Makamların da Ziyaret Ederek Kupalarını Takdim Edip Önümüzdeki Sezonda Daha Büyük Başarılar Getireceklerini İfade Ettiler.Dereceye Giren Tüm Sporculara Başkanlarımız Kazım Arslan ve Eşref Uslu Çeşitli Hediyeler Vererek Oryantiring Sporcularını Yetiştiren Öğretmenleri Çimen Deniz SARP,Hande YAVER,Handan KAYA,Hülya GAZİOĞLU,Aylin ŞEN,ve Çiğdem ENGİNOĞLU na Teşekkür Ettiler.

View the embedded image gallery online at:

Yorum Ekle

Gerekli olan (*) işaretli alanlara gerekli bilgileri girdiğinizden emin olun. HTML kod izni yoktur.

2016 Faaliyet Raporu

2015-faaliyet-raporu